logo
•• Falšovanie potravín •• Podľa zákona č. 195/2007 o potravinách sú falšované potraviny definované takto: „Falšované potraviny sú potraviny, ktorých vzhľad, chuť, zloženie alebo iné znaky sa zmenili tak, že sa znížila ich hodnota, a ktoré sa
•• Funkčné potraviny •• Už Paracelsus (1493-1541) povedal, že „i potrava môže byť liekom alebo jedom a nič nie je bez jedu. Záleží iba na veľkosti dávky, kedy sa vec stane jedom.“ Predpokladá sa, že výživa je zodpovedná za 40-60 % ochorení. Preto sa stále viac do pop
<< predchádzajúce | | nasledujúce >>
PRIHLÁSENIE
novinky
13.11.2019
AK NEVIETE NÁJSŤ VYHODNOTENIE KLIKNITE TU: VYHODNOTENIE 2019  ...
11.11.2019
Vážení koordinátori, pedagógovia a milí žiaci, víťazi všetkých aktivít VII. ročníka HOVORME...
08.11.2019
Vážení koordinátori, pedagógovia a milí žiaci, hodnotiace komisie určili víťazov všetkých aktivít ...
30.10.2019
Vážení koordinátori súťaže na školách, Vážení učitelia, Ďakujeme za množstvo krásnych ...