logo

•• Súbor multimediálnych pomôcok ••


Súbor multimediálnych pomôcok vydaný Trnavskou univrezitou v Trnave, v rámci riešenia štátnej úlohy výskumu a vývoja Výživa a zdravie vo výchove a vzdelávaní.

Mária Martinkovičová, Ján Reguli
Aditíva v potravinách - nevyhnutnosť alebo hrozba?


Milan Melicherčík, Danica Melicherčíková
Chemické prvky v ľudskom organizme 

Mária Ganajová
Chémia v kuchyni
Chémia vybraných potravín I.,
Chémia vybraných potravín II.

 

Zdroj:
Trnavská Univerzita v Trnave
 

PRIHLÁSENIE
novinky
19.11.2017
Neprehliadnite!!! Zverejnené bolo celkové hodnotenie V. ročníka súťažno-vzdelávacej aktivity Hovorme o jedle - zlaté, st...
15.11.2017
Vážení koordinátori súťaže na školách, Vážení učitelia, Milí žiaci, V&ia...
06.11.2017
Vážení koordinátori súťaže na školách, Vážení učitelia, Milí žiaci, Vzhľadom na veľk&ya...
02.11.2017
Vážení koordinátori súťaže na školách, Vážení učitelia, Milí žiaci, Ďakujeme za množstv...