logo

•• Konzervovanie vitamínom C ••


Jablká, ktoré v pivnici vydržia do jari a nesplesnejú ani nezhnijú sú zvyčajne kyslejšie ako jablká, ktoré je
potrebné skonzumovať hneď po zbere. Sčasti je to spôsobené zvýšeným množstvom prítomného vitamínu C, ale aj iných kyslých látok.


Ako zakonzervovať potraviny vitamínom C?


Metodický postup na stiahnutie
Zdroj: Virtuálne centrum zdravej výživy

PRIHLÁSENIE
novinky
19.11.2017
Neprehliadnite!!! Zverejnené bolo celkové hodnotenie V. ročníka súťažno-vzdelávacej aktivity Hovorme o jedle - zlaté, st...
15.11.2017
Vážení koordinátori súťaže na školách, Vážení učitelia, Milí žiaci, V&ia...
06.11.2017
Vážení koordinátori súťaže na školách, Vážení učitelia, Milí žiaci, Vzhľadom na veľk&ya...
02.11.2017
Vážení koordinátori súťaže na školách, Vážení učitelia, Milí žiaci, Ďakujeme za množstv...