logo

•• Konzervovanie vitamínom C ••


Jablká, ktoré v pivnici vydržia do jari a nesplesnejú ani nezhnijú sú zvyčajne kyslejšie ako jablká, ktoré je
potrebné skonzumovať hneď po zbere. Sčasti je to spôsobené zvýšeným množstvom prítomného vitamínu C, ale aj iných kyslých látok.


Ako zakonzervovať potraviny vitamínom C?


Metodický postup na stiahnutie
Zdroj: Virtuálne centrum zdravej výživy

PRIHLÁSENIE
novinky
08.11.2018
Vážení koordinátori súťaže na školách, Vážení učitelia, Milí žiaci, Víťazi jednotl...
22.10.2018
Týždeň HOVORME O JEDLE zbehol ako voda. Veríme, že bol pre všetky zúčastnené školy veľkým oživením, zauj&...
15.10.2018
15.10.2018 (Pondelok) Dôležité upozornenie!!! 14. 10. 2018 (nedeľa) o 24.00 hod. bola REGISTRÁCIA do všetkých akt...
02.10.2018
Dôležité upozornenie !!! NEPREHLIADNITE !!! 5.2. FORMA A OBSAH súťažného príspevku súťažno-vzdelávacej aktivit...